В'їзний туризм: потенціал та перспективи розвитку в Україні (дипломна робота спеціаліста) - Самохіна, К.В. (My University, 2016)
В роботі розглянуто чинники розвитку і сучасний стан в’їзного туризму України та рівень розвитку в’їзного туризму по регіонах України. Також викладено основні теоретичні поняття з економіці туризму.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: регіони України; в'їзний туризм; дипломна робота