Образ митця як alter ego поетеси у збірці Ліни Костенко «Неповторність» - Дубова, Ю.В. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Дубова Юлія Володимирівна – студентка IV курсу філологічного факультету (відділення української мови та літератури) Харківського національного ніверситету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – ст. викл. Савчук Г. О.
Keywords: образ митця; alter ego поетеси; Костенко Ліна; «Неповторність» збірка