Дистанційне обслуговування клієнтів банків : види, переваги, сучасні проблеми - Білий, Владислав Сегійович; Bilyi, Vladislav Sergiovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Об’єктом дослідження є дистанційне обслуговування клієнтів банку. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та практичні аспекти організації дистанційного обслуговування клієнтів банків. Мета кваліфікаційної магістерської роботи полягає в узагальненні теоретичних положень, науковому обґрунтуванні та розробленні рекомендацій щодо вдосконалення дистанційного обслуговування клієнтів банків з урахуванням сучасних проблем і викликів. За результатами дослідження сформульовані теоретичні та практичні положення, які доведені автором до конкретних пропозицій щодо вдосконалення дистанційного осблуговування клієнтів банків. Одержані результати можуть бути використані банками для підвищення ефективності дистанційного обслуговування клієнтів.

Object of research is remote customer service of the bank. Subject of research is the theoretical, methodical and practical aspects of the organization of remote customer service of banks. Purpose of qualification master’s work is to generalize the theoretical provisions, scientific substantiation and development of recommendations for improving remote customer service of banks, taking into account modern problems and challenges. According to results of the research, theoretical and practical provisions were formulated, which were brought to concrete proposals by the author regarding the improvement of remote customer service of banks. The obtained results can be used by banks to improve the efficiency of remote customer service.
Remote service of bank customers: types, advantages, current problems
Науковий керівник: Бітнер Ірина Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент, кафедра банківського бізнесу та фінансових технологій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; банк; дистанційне обслуговування; інтернет-банкінг; мобільний банкінг; банківські технології; bank; remote service; internet banking; mobile banking; banking technologies