Консалтинг маркетингових ризиків : дескрипція та модель управління - Семеняк, І. В.; Євтушенко, Г. В.; Semenyak, I. V.; Evtushenko, A. V. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2009)
Обґрунтована технологія консалтингу маркетингових ризиків та розроблена модель управління ризиками з використанням дескрипції носіїв та походження маркетингових ризиків, що характеризується науковою новизною рішень в управлінському консультуванні.

Marketing risks consulting technology has been substantiated and risk control model has been developed. This model uses bearer and origin description of marketing risks that are characterized by scientific novelty of decisions in management consulting.
Consulting of Marketing Risks : Description and Management Model
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; управлінське консультування; менеджмент маркетингових ризиків; дескрипція; ітераційна модель управління; management consulting; marketing risks management; description; iterations management model