Кримінальне право (Загальна частина) : матеріали для проведення семінарських і практичних занять [Електронний ресурс] - Житний, Олександр Олександрович; Васильєв, Андрій Анатолійович; Рибалко, Гліб Сергійович; Бондаренко, Олексій Олексійович; Zhytnyi, O.O.; Vasiliev, А.А.; Rybalko, H.S.; Bondarenko, O.O.; Tereshchuk, S.S. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Видання створене з метою організації проведення аудиторних занять із Загальної частини кримінального права України. У ньому наведено загальні вказівки для підготовки до аудиторних занять у форматі семінарських та практичних занять. Також матеріали можуть бути використані для проведення колоквіумів. У виданні визначено структурно-логічну схему опанування дисципліни. Щодо кожної з навчальних тем дисципліни визначено плани, переліки ключових слів. Сформульовано практичні завдання (казуси) з окремих навчальних тем. Наведено переліки контрольних питань для підготовки студентів до семестрового і міжсеместрового контролю. Запропоновано переліки літературних та нормативних джерел, які можуть бути використані для вивчення дисципліни в цілому та окремих тем. Видання розраховане на використання студентами денної та заочної (дистанційної) форми навчання.

The publication was created for the purpose of organizing classroom classes on the General part of the criminal law of Ukraine. It provides general instructions for preparing for classroom classes in the format of seminars and practical classes. Materials can also be used for holding colloquiums. The publication defines a structural and logical scheme for mastering the discipline. For each of the educational topics of the discipline, plans and lists of key words are defined. Practical tasks (case studies) on separate educational topics have been formulated. Lists of control questions for preparing students for semester and intersemester control are given. Lists of literary and normative sources that can be used to study the discipline as a whole and individual topics are offered. The publication is designed for use by full-time and part-time (distance) students.
Criminal law (General part) : materials for seminars and practical classes [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: LAW/JURISPRUDENCE; SOCIAL SCIENCES; кримінальне право; кримінальний кодекс; кримінальне правопорушення; склад кримінального правопорушення; форми кримінального правопорушення; кримінальна відповідальність; покарання; заходи кримінально-правового характеру; criminal law; criminal code; criminal offense; composition of a criminal offense; forms of a criminal offense; criminal responsibility; punishment; measures of a criminal law nature