Планування маркетингової діяльності мережі готелів Premier Hotels and Resorts - Прасол, Олексій Віталійович; Prasol, Oleksii (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та аналізу особливостей планування маркетингової діяльності на прикладі мережі готелів Premier Hotels and Resorts з метою визначення оптимальних стратегій та методів для досягнення конкурентної переваги та стабільного розвитку у сфері гостинного господарства. Робота включає вивчення та аналіз існуючих підходів до маркетингового планування, виявлення їхніх переваг та недоліків, а також розробку рекомендацій щодо оптимізації та удосконалення стратегічного маркетингового плану мережі готелів Premier Hotels and Resorts.

This qualification work is dedicated to researching and analyzing the peculiarities of marketing planning using the example of the Premier Hotels and Resorts network. The goal is to determine optimal strategies and methods for achieving competitive advantage and stable development in the hospitality industry. The study involves examining and analyzing existing approaches to marketing planning, identifying their strengths and weaknesses, and developing recommendations for optimizing and enhancing the strategic marketing plan for the Premier Hotels and Resorts network.
Planning Marketing Activities for the Premier Hotels and Resorts Network
Керівник: Решетняк Олена Іванівна, доктор економічних наук, доцент, професор кафедри кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Keywords: SOCIAL SCIENCES; маркетингова діяльність; готельний бізнес; планування; стратегії; конкурентоспроможність; інтернет-маркетинг; брендування; мarketing activities; hotel business; planning; strategies; competitiveness; internet marketing; branding