Маслины – античное поселение в Северо-Западном Крыму : статьи и воспоминания - Латышева, Валерия Александровна; Латишева, Валерія Олександрівна (My University, 2010)
У книзі зібрано воєдино опубліковані у різних виданнях протягом понад двадцяти років основні статті відомого харківського антикознавця, археолога, педагога Валерії Олександрівни Латишевої (1934–2002), присвячені дослідженню античного поселення Маслини у Північно-Західному Криму. Також у збірнику представлені спогади про В.О. Латишева, бібліографія її наукових праць. Для науковців, викладачів, студентів, усіх, хто цікавиться античною історією та археологією.