Митне оформлення кави меленої іноземного виробництва та особливості її товарознавчої експертизи - Іванченко, Ігор Костянтинович; Ivanchenko, I. K. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню теоретичних засад та практичних положень щодо сучасної товарознавчої експертизи, асортименту, якості та безпечності кавової продукції, що користується попитом у споживачів та реалізується в торговельній мережі м. Харкова, її митне оформлення при переміщенні через митний кордон України. Результати розробок можуть бути застосовані у практичній діяльності підприємств.

The master's qualification work is devoted to the study of theoretical principles and practical provisions on modern commodity expertise, assortment, quality and safety of coffee products that are in demand among consumers and sold in the trade network of Kharkiv, its customs clearance when moving across the customs border of Ukraine. The results of the developments can be applied in the practical activities of enterprises
Customs clearance of ground coffee of foreign production and features of its commodity expertise
Керівник: Чорна Тетяна Олександрівна, кандидат хімічних наук, доцент, доцент кафедри маркетингу та торговельного підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; товарознавча експертиза; асортимент; якість; безпечність; митний режим; митне оформлення; commodity expertise; assortment; quality; safety; customs regime; customs clearance