Ретроспективний аналіз формування системи ГАТТ/СОТ - Нємець, Л.М.; Кучер, І.І. (My University, 2010)
В статті проаналізовано етапи (раунди) формування системи ГАТТ/СОТ. Виявлені основні закономірності та особливості розвитку системи ГАТТ/СОТ.
Keywords: світове господарство