Методичні рекомендації щодо виконання та захисту дипломних робіт : комплекс навчально-методичних матеріалів для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Урбаністичні студії» (спеціальність 034 «Культурологія») - Аксьонова, Наталя Володимирівна; Домановська, Марина Євгенівна (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2022)
Видання містить детальну інформацію щодо організації підготовки дипломної роботи, детальний опис усіх структурних елементів роботи, вимоги до оформлення робіт. Описується процедура подання роботи і захисту перед Державною екзаменаційною комісією. Наводяться зразки документів, необхідні під час підготовки та захисту дипломної роботи, а також критерії її оцінювання. Методичні рекомендації призначені для здобувачів освітньої програми «Урбаністичні студії».
Keywords: методичні рекомендації; дипломна робота; культурологія; урбаністичні студії; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education