Професійна підготовка фахівців у галузі цифрових технологій до розробки навчальних ресурсів з освітнього модуля «Фрактальна графіка» - Звонарьов, Денис Ігорович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Об'єктом дослідження є процес професійної підготовки здобувачів освіти. Предметом дослідження є методика професійної підготовки фахівців з цифрових технологій для викладання освітнього модуля «Фрактальна графіка» у закладах вищої освіти. Мета дослідження – теоретично обґрунтувати та експериментально перевірити методику професійної підготовки фахівців з цифрових технологій для викладання освітнього модуля «Фрактальна графіка» у закладах вищої освіти. В результаті виконання дослідження доповнено зміст лекційних занять модуля «Фрактальна графіка», підготовлено презентаційні матеріали до лекцій. Поставлено нові лабораторні роботи, наведено опис їх виконання.

The object of the study is the process of professional training of education seekers. The subject of the study is the methodology of professional training of specialists in digital technologies for teaching the educational module "Fractal Graphics" in higher education institutions. The purpose of the study is to theoretically substantiate and experimentally verify the methodology of professional training of specialists in digital technologies for teaching the educational module "Fractal Graphics" in higher education institutions. As a result of the research, the content of the lecture classes of the module "Fractal Graphics" was supplemented, presentation materials for the lectures were prepared. New laboratory works were assigned, and a description of their implementation was provided.
Professional training of specialists in the feld of digital technologies for the development of educational resources for the educational module "Fractal Graphics"
Керівник роботи: Залужна Галина Володимирівна, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри електромеханічних та комп'ютерних систем Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology; цифрові технології; digital technologies; фрактальна графіка; fractal graphics; інформаційна графіка; information graphics; графічні редактори; graphic editors; професійна підготовка; professional training; методична розробка; methodological development