Вдосконалення системи управління персоналом в організації - Погасій, Дар'я Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Ефективна система управління персоналом повинна не лише відповідати сучасним викликам, але й бути гнучкою та адаптивною до змін зовнішнього середовища. Управління персоналом включає низку традиційних функцій. Серед них підбір персоналу, який має на меті залучення найкращих кандидатів на вакантні посади. Адаптація нових працівників допомагає їм швидше інтегруватися в колектив і освоїти свої обов'язки. Навчання і розвиток кадрів спрямовані на підвищення їх професійних компетенцій і підтримання високого рівня кваліфікації. Метою випускної роботи є аналіз системи управління персоналом компаній та розробка напрямків їх вдосконалення. Предметом дослідження є удосконалення системи управління персоналом ПрАТ «ВФ Україна». Об'єктом випускної роботи є процес формування системи управління персоналом в організаціях.
Improving the personnel management system in the organization
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління персоналом; personnel management; менеджмент персоналу; ефективність персоналу; staff efficiency; мотивація персоналу; staff motivation; кадри