Удосконалення маркетингової стратегії Stellantis-Україна шляхом впровадження елементів інфлюєнс-маркетингу - Корнюш, Андрій Вячеславович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти використання інфлюєнс-маркетингу як сучасного інструменту підвищення ефективності маркетингових стратегій підприємств в умовах цифрової трансформації та зростання конкуренції. Розглянуто сутність маркетингової стратегії та роль інфлюєнс-маркетингу в системі цифрових комунікацій, систематизовано підходи до оцінки його ефективності та визначено основні типи інфлюєнсерів і способи їх інтеграції в маркетингову діяльність компаній. На прикладі Stellantis-Україна (ТОВ «Пежо Сітроен Україна») проаналізовано стан ринку нових автомобілів, фінансово-економічні показники підприємства та його існуючі маркетингові стратегії. Досліджено вплив інфлюєнс-маркетингу на конкурентоспроможність компанії, визначено ключові критерії вибору автомобілів споживачами та запропоновано практичні рекомендації щодо впровадження інфлюєнс-маркетингу в маркетингову стратегію підприємства. Обґрунтовано критерії оцінювання ефективності запропонованих заходів.
Керівник: Ковалевська Алла Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; інфлюєнс-маркетинг; маркетингова стратегія підприємства; цифровий маркетинг; конкурентоспроможність; автомобільний ринок