Тактика ведення пацієнтів з ішемією внаслідок необструктивного ураження коронарних артерій - Біла, Наталія Володимирівна; Старікова, Алла Броніславівна (Liverpool : Cognum Publishing House, 2023)
Ішемія міокарда, повʼязана з необструктивним ураженням коронарних артерій, є складною патологією не лише для діагностики, але й для лікування. В статті наведені сучасні погляди на медикаментозне лікування таких хворих.
Keywords: ішемія; коронарні артерії; медичне лікування