Сад літератури і поле журналістики - Михайлин, І.Л. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2010)
Іванова О.А. Сад літератури в журнальній оптиці : Медіакомунікації з для і про літературу : монографія / Олена Іванова. — О. : Астропринт, 2009. — 368 с.
Keywords: Іванова; «Сад літератури в журнальній оптиці»; медіакомунікації; журналістика