Об интимизации повествования в «монодрамах» Евгения Гришковца - Бабай, П.Н. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2006)
В статті досліджується специфіка оповідної поетики у «монодрамах» Євгена Гришковця. Результатом аналізу є висновок щодо прагматичної природи наративу цих текстів. Features of a narration in texts by Evgeniy Grishkovets are investigated in this article.
Keywords: Гришковец; монодрама; интимизация повествования