Активізація пізнавальної діяльності фахових молодших бакалаврів з бухгалтерського обліку у процесі вивчення економічних дисциплін (на прикладі Харківського автотранспортного фахового коледжу) - Косенко, Аліна Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження теоретично проаналізувати існуючі методики активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти (зокрема фахових молодших бакалаврів) та спроєктувати методику активізації пізнавальної діяльності у процесі вивчення економічних дисциплін фахових молодших бакалаврів з бухгалтерського обліку.

The purpose of the study is to theoretically analyze the existing methods of activating the cognitive activity of education seekers (in particular, professional junior bachelors) and to design a method of activating cognitive activity in the process of studying economic disciplines of professional junior bachelors in accounting.
Керівник роботи : Божко Наталія Василівна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; пізнавальна активність; бухгалтерський облік; економічні дисципліни; інтерактивні методи; кейс-метод; групова робота; Харківський автотранспортний фаховий коледж; cognitive activity; accounting; economic disciplines; interactive methods; case method; group work; Kharkiv Motor Vehicle College