Розвиток дитячо-юнацького туризму в Харківській області - Скриль, І.А. (My University, 2010)
Стаття розглядає дитячо-юнацький туризм як складову частину туристично-рекреаційного комплексу Харківської області. Основну увагу приділено організаційним формам та напрямам туристично-краєзнавчої роботи з учнівською мо-лоддю Харківщини. Проаналізовано діяльність Харківської обласної станції юних туристів як організаційно-методичного центру туристично-краєзнавчої діяльності зі школярами.
Keywords: дитячо-юнацький туризм