Харків – Дунте, або про пригоди барона Карла Іероніма Фрідріха фон Мюнхгаузена ...напередодні 32 ТРАВНЯ ! - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центральна наукова бібліотека; Байрамова, Каріна Іванівна (Харків, 2020)
Кожного року в Музеї барона Мюнхгаузена (Дунте, Латвія) святкується надзвичайний день – 32 травня!
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Музей барона Мюнхгаузена (Дунте, Латвія); Munchausen's Museum In Vidzeme, Dunte Latvia