Управління формуванням та просуванням нової бізнес-моделі - Воронкін, Андрій Олексійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Мета випускної кваліфікаційної роботи - розробка проєкту бізнес-моделі у сфері громадського харчування на ринку. Об'єкт дослідження – процеси формування та реалізації бізнес-моделі нового продукту на споживчому ринку. Предмет дослідження – формування механізмів бізнес-моделі кафе- кондитерської «Зайди-скуштуй!».
Керівник наукової роботи: Сукрушева Ганна Олегівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; бізнес-модель; кафе-кондитерська «Зайди-скуштуй!»; маркетингове забезпечення бізнес-моделі кондитерської «Заходь скуштуй!»