Організаційно-правовий механізм регулювання системи охорони здоров’я в умовах гібридних загроз - Білодід, Євгеній Олександрович; Bilodid, Yevhenii Oleksandrovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є обґрунтування теоретичних засад та формування практичних рекомендацій для підвищення ефективності управління системою охорони здоров'я в умовах гібридних загроз. Об'єкт дослідження – процес реалізації державної політики з регулювання системи охорони здоров'я України. Предмет дослідження – організаційно-правовий механізм регулювання системи охорони здоров’я в умовах гібридних загроз.
Organizational and legal mechanism for regulating the health care system under hybrid threats
Науковий керівник роботи: Дубовик Катерина Євгеніївна, кандидат наук з державного управління, доцент, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES; механізми публічного управління; регулювання системи охорони здоровʼя; охорона здоровʼя; гібридні загрози; ЗПУА-3-24