Основи діагностики, лікування та профілактики ендокринних захворювань. Навчально-наочний посібник: лекції за змістовним модулем 1 - Журавльова, Л.В.; Яблучанський, М.І.; Хворостинка, В.М.; Бичкова, О.Ю.; Лисенко, Н.В.; Мартим’янова, Л.О.; Макієнко, Н.В.; Моісеєнко, Т.А. (My University, 2010)
ББК 54.15 0 72 УДК 616.43/.45-07-08-084 Основи діагностики, лікування та профілактики ендокринних захворювань. Навчально-наочний посібник: лекції за змістовним модулем 1. Під редакцією Л.В. Журавльової та М.І. Яблучанського. Видавництво Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Харків, 2010, 134 с. Авторський колектив Л.В. Журавльова, М.І. Яблучанський, В.М. Хворостинка, О.Ю. Бичкова, Н.В. Лисенко, Л.О. Мартим’янова, Н.В. Макієнко, Т.А. Моісеєнко Викладені основи діагностики, лікування та профілактики ендокринних захворювань, включених до змістовного модулю 1робочої навчальної програми вивчення дисципліни «внутрішня медицина», - цукрового діабету, захворювань щитоподібної і надниркових залоз та гіпоталамо-гіпофізарної системи. Посібник створено у вигляді електронних презентацій лекцій на компакт-дисках та їх копій на паперових носіях з можливістю нотаток під час заслуховування. Рецензенти П.М. Боднар А.С. Свінціцький М.І. Швед
ББК 54.15 0 72 УДК 616.43/.45-07-08-084 Основи діагностики, лікування та профілактики ендокринних захворювань. Навчально-наочний посібник: лекції за змістовним модулем 1. Під редакцією Л.В. Журавльової та М.І. Яблучанського. Видавництво Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Харків, 2010, 134 с. Авторський колектив Л.В. Журавльова, М.І. Яблучанський, В.М. Хворостинка, О.Ю. Бичкова, Н.В. Лисенко, Л.О. Мартим’янова, Н.В. Макієнко, Т.А. Моісеєнко Викладені основи діагностики, лікування та профілактики ендокринних захворювань, включених до змістовного модулю 1робочої навчальної програми вивчення дисципліни «внутрішня медицина», - цукрового діабету, захворювань щитоподібної і надниркових залоз та гіпоталамо-гіпофізарної системи. Посібник створено у вигляді електронних презентацій лекцій на компакт-дисках та їх копій на паперових носіях з можливістю нотаток під час заслуховування. Рецензенти П.М. Боднар А.С. Свінціцький М.І. Швед
Keywords: ендокринні захворювання; захворювання гіпоталамо-гіпофізарної системи; захворювання щитоподібної залози; захворювання надниркових залоз; цукровий діабет