English by specialty : навчальний посібник з англійської мови для студентів природничих факультетів - Черкашина, Надія Іванівна; Лученко, Ольга Олександрівна; Cherkashyna, Nadiia; Luchenko, Olha (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Навчальний посібник з англійської мови «Англійська мова за фахом» розрахований на студентів 3 курсу природничих факультетів університету. У ньому подано автентичний навчальний матеріал, який охоплює більшість розділів нормативної граматики англійської мови і базовий лексичний мінімум з напрямку екологія, географія, геологія, гідрогеологія. Посібник складено у відповідності до діючої програми з англійської мови для неспеціальних факультетів університету. Мета посібника – ознайомлення студентів з предметом і значенням фахової дисципліни. Структура посібника дозволяє використовувати його як для аудиторної, так і для самостійної підготовки студентів.

The English language textbook «English for Specific Purposes» is designed for third-year students of the university’s natural sciences faculties. It provides authentic teaching material covering most sections of normative English grammar and the basic lexical minimum in ecology, geography, geology, and hydrogeology. The textbook is compiled in accordance with the current English language program for non-specialized faculties of the university. The purpose of the textbook is to familiarise students with the subject and significance of the specialised discipline. The structure of the textbook allows it to be used both for classroom instruction and for independent student preparation.
English by specialty: english textbook for students of natural sciences
Навчальне видання. Англійською, українською мовами
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; NATURAL SCIENCES; англійська мова за фахом; геологія; гідрогеологія; english by specialty; ecology; geography; geology; hydrogeology; екологія; географія