Навчання професійного мовлення майбутнього аніматора - Лагута, Т.Н.; Вержанская, О.Н.; Лагута, Т.М.; Вержанська, О.М.; Laguta, T.N.; Verzhanska, O.N. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2011)
Статтю присвячено розгляду етапів, структури, змісту і специфіки роботи з мовленням актора-аніматора. Подано практичні рекомендації щодо підвищення якості професійного мовлення студентів-іноземців.
Обучение профессиональной речи будущого аниматора
Examining of Actor-animator’s Professional Speech
The article is dedicated to examining the stages, structure, content and peculiarities of work with actor-animator’s speech. The recommendations have been worked out for the improvement of foreign students’ professional speech.
Keywords: professional speech; animator; cultural-leisure activity; speech; skills and habits; профессиональная речь; аниматор; культурно-досуговая деятельность; речь; умения и навыки; професійне мовлення; аніматор; культурно-дозвільна діяльність; промова; вміння й навички