Возможности использования электронного бизнеса в условиях расширения внешнеэкономических связей - Фу Ичунь; Фу Ічунь (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье рассматриваются возможности электронного бизнеса в условиях расширения внешнеэкономических связей. Показана роль интернет-технологий в развитии международной торговли и повышении конкурентоспособности предприятий. Определены перспективные интернет-рынки и основные инструменты интернет-маркетинга.

У статті розглядаються можливості електронного бізнесу в умовах розширення зовнішньоекономічних зв’язків. Показано роль інтернет-технологій у розвитку міжнародної торгівлі та підвищенні конкурентоспроможності підприємств. Визначено перспективні інтернет-ринкита основні інструменти інтернет-маркетингу.
Можливості використання електронного бізнесу за умов розширення зовнішньоекономічних зв'язків
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; электронный бизнес; внешнеэкономическая деятельность; интернет-технологии; интернет-маркетинг; електронний бізнес; зовнішньоекономічна діяльність; інтернет-технології; інтернет-маркетинг