Концепт сердца в фокусе сорокинского остранения (от «Сердец четырех» к трилогии «Лед») - Бабай, П.Н. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2005)
В статті розглянуто проблеми щодо ціннісної поетики творів Володимира Сорокіна, що пов'язані із категорією очуження та реалізацією концепта серця. In this article the problems according to ambivalence of valuable poetics of Sorokin are considered.
Keywords: Сорокин; «Сердца четырех»; гипербуквализация; «Лед»