Співробітництво України та ЄС у транспортно-логістичній галузі - Волков, Владислав Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою є визначення особливостей співробітництва між Україною та Європейським Союзом у транспортно-логістичній галузі.
Керівник : Ханова Олена В’ячеславівна, кандидат географічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; транспортно-логістичне співробітництво в системі міжнародних економічних відносин; транспортна інфраструктура країн ЄС та України; розвиток співробітництва України та ЄС в транспортно-логістичної галузі