Улюблений поет мільйонів : [Т.Г. Шевченко] - Мухіна, В. (Харків : Друкарня Харківського університету, 1951)
"У Центральній науковій бібліотеці відкрито виставку, присвячену 90-м роковинам з дня смерті Т.Г. Шевченка".
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Харківський університет; 9 березня 1951 року; історія Харківського університету; Kharkіv University; History of Kharkiv University; Харківський університет (сторінками періодичних видань); Мухіна В., бібліограф; Шевченко Т.Г.; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету; Центральна наукова бібліотека