Кваліфікаційна робота магістра: етапи виконання, структура, правила оформлення, норми бібліографічного опису : методичний посібник для студентів за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» [Електронний ресурс] - Данько, Наталія Іванівна; Строкович, Ганна Віталіївна; Danko, Natalia; Strokovych, Hanna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Видання містить основні вимоги до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної (дипломної) роботи магістра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Детально висвітлено процедуру вибору теми дослідження, особливості роботи з науковою літературою, змістовне наповнення кожного з розділів диплому. Наведено приклади оформлення різних елементів роботи.

The publication contains the basic requirements for writing, designing and defending a master's thesis in specialty 241 "Hotel and Restaurant Business". The procedure for choosing a research topic, the features of working with scientific literature, and the content of each section of the diploma are covered in detail. Examples of designing various elements of the work are given.
Master's qualification work: stages of implementation, structure, rules of design, norms of bibliographic description : a methodological manual for students of specialty 241 "Hotel and restaurant business" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; написання; оформлення; захист; кваліфікаційна (дипломна) робота; магістр; спеціальність; процедура; вибір; тема; дослідження; робота; наукова література; зміст; наповнення; розділ; диплом; приклад; оформлення; writing; design; defense; qualification (diploma) thesis; master's degree; specialty; procedure; choice; topic; research; work; scientific literature; content; section; diploma; example; design