Бинти та йод замість книжок і конспектів: історія фронтової медсестри [Л.О. Жаворонкова] - Грипась, В.; Березюк, Н.М. (Слобідський край, 2011)
Майже 30 років життя, незмінно залишаючись провідним викладачем улюбленої бібліографії, віддала Любов Олександрівна удосконаленню такої складної форми освіти як підготовка фахівців без відриву від виробництва.
Keywords: Жаворонкова Л.О.; Харківський бібліотечний інститут; санітарний поїзд; ветеран Великої Вітчизняной війни; бібліотечна освіта; проректор Харківського бібліотечного інституту