Прикладна фізика та матеріалознавство - Кіріченко, В.Г.; Литовченко, С.В.; Чишкала, В.А. (My University, 2012)
Науково-методічні праці студентів старших курсів кафедри матеріалів реакторобудування присвячено дослідженню фундаментальних принципів та основних механізмів здійснення структурно-фазових перетворень в твердих тілах, що є важливішою складовою при розробці нових матеріалів для застосування в найсучасніших високих технологіях.
Науково-методічні праці студентів старших курсів кафедри матеріалів реакторобудування.Для студентів старших курсів. Табл.2. Библиогр.9
Keywords: кафедра матеріалів реакторобудування; структурно-фазові перетворення в твердих тілах