Туристична політика Європейського Союзу у контексті сегментації європейського конкурентного простору - Скляренко, Я.П. (My University, 2019)
Дисертація присвячена поглибленню теоретико-методичних засад дослідження туристичної політики Європейського Союзу у контексті сегментації європейського конкурентного простору.За результатами дослідження удосконалено організаційно-економічні засади дослідження туристичної політики Європейського Союзу з подальшою розробкою механізму реалізації туристичної політики ЄС у контексті сегментації європейського конкурентного простору; структуровано фактори туризму європейського простору за складовими SWOT-аналізу; розроблено науково-практичні рекомендації щодо інтеграції України в європейський туристичний простір в умовах його сегментації.
Keywords: європейський конкурентний простір; механізм реалізації туристичної політики; сегментація туристичного простору; туристична політика