Організація та методика обліку, аналізу і податкового контролю витрат на формування виробничої собівартості продукції - Дубина, Данило Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій по впровадженню сучасних методів обліку, які можуть покращити стан діючої системи обліку виробничих витрат, а також шляхи оптимізація процесу організації бухгалтерського обліку, податкового контролю та аналізу собівартості виробничих витрат. Об’єкт дослідження. Порядок організації та методики бухгалтерського обліку, аналізу й податкового контролю формування виробничої собівартості продукції на підприємстві ТОВ «ЗАВОД ПРЕФОРМ». Предметом дослідження виступають теоретико-методологічні та практичні аспекти формування виробничої собівартості на підприємстві переробної промисловості.
Науковий керівник: Розіт Тетяна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; виробничі витрати; аналіз показників діяльності підприємств; формування виробничої собівартості; управлінський облік виробничих витрат