Меліхов Віктор Григорович : до 75-річчя з дня народження - (:unkn) unknown (Харків : Курсор, 2015)
Біографічна довідка про Віктора Григоровича Меліхова, харківського журналіста, випускника Харківського державного університету, викладача російської мови як іноземної на підготовчому факультеті ХДУ (нині - Центр міжнародної освіти Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна) з моменту його утворення в 1961 році.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Меліхов Віктор Григорович (нар. 1940); Центр Міжнародної освіти Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна; Підготовчий факультет Харківського державного університету