Тайм-менеджмент як інструмент управління бізнес-процесами у АТ «УкрСиббанк» - Савочка, Каріна Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є розробка рекомендацій щодо вдосконалення тайм-менеджменту для підвищення ефективності бізнес-процесів АТ «УкрСиббанк». Об’єкт дослідження: система управління бізнес-процесами в АТ «УкрСиббанк». Предмет дослідження: інструменти тайм-менеджменту для оптимізації бізнес-процесів у банківській сфері.
Керівник кваліфікаційної роботи: Калініченко Людмила Леонідівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; бізнес-процеси; business processes; менеджмент організацій; management of organizations; банківська сфера; banking sphere; тайм-менеджмент; time management; управління часом