Формування громадянської компетентності майбутнього викладача в процесі професійної підготовки (на прикладі КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» ХОР) - Ракута, Сергій Григорович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження теоретичне обґрунтування й експериментальна перевірка моделі формування громадянськості майбутнього викладача в процесі їхньої професійної підготовки.

The purpose of the study theoretical study and experimental verification of citizenship model of future teachers during their training.
Керівник роботи : Корольова Наталія Валеріївна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; громадянськість; сформованість громадянськості майбутнього викладача гуманітарного профілю; вищий навчальний заклад; citizenship; citizenship formation of future teachers of humanities; university