Волатильність цін на світовому ринку нафти: фактори та динаміка - Ковальов, Ілля Романович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є визначення факторів та динаміки волатильності цін на світовому ринку нафти.
Керівник : Казакова Надія Артурівна, кандидат географічних наук, доцент, професор кафедри
Keywords: SOCIAL SCIENCES; світовий ринок нафти; волатильність цін