Організація та методика обліку і податкового контролю розрахунків підприємства з податку на додану вартість - Волошина, Анастасія (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність даної роботи полягає у необхідності систематизації актуальної інформації щодо обліку та податкового контролю розрахунків з ПДВ, так як в наш час відбувається багато змін щодо об’єкту дослідження. Метою дослідження кваліфікаційної роботи є вивчення процесів обліку та податкового контролю розрахунків з податку на додану вартість, які діють на сьогоднішній день в Україні, в тому числі з використанням автоматизованого бухгалтерського програмного забезпечення, та розробка рекомендацій щодо вдосконалення діючих систем обліку та податкового контролю з податку на додану вартість. Суб’єкт кваліфікаційної роботи – Товариство з обмеженою відповідальністю «ДОЙЧЕ ТЕХНІКА» Об’єкт дослідження – поняття податку на додану вартість Предмет дослідження – облік та податковий контроль розрахунків з податку на додану вартість.
Керівник: Рубан Ліна, кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; податок на додану вартість; облік розрахунків з податку на додану вартість; автоматизація обліку розрахунків; податковий контроль розрахунків з податку