Організація та методика обліку, аналізу і аудиту розрахунків з оплати праці - Пучкова, Анна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Заробітна плата виконує такі важливі функції, як мотивація, відтворення, оптимізація, регулювання, соціалізація, вимірювання та розподіл ресурсів і формування платоспроможного попиту, що зумовлює актуальність теми обліку заробітної плати. Адекватний рівень заробітної плати, ефективно підібрані форми і системи оплати праці та добре продумані системи преміювання сприяють утриманню ключових працівників, зменшенню плинності кадрів та підвищенню продуктивності праці. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження обліку та аудиту розрахунків з оплати праці. Об'єктом дослідження є облік та аудит розрахунків з оплати праці, а предметом - організація та методика обліку та аудиту розрахунків з оплати праці.
Керівник: Косата Інна Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; облік заробітної плати; заробітна плата у сфері освіти в Україні; удосконалення обліку розрахунків; аудит заробітної плати