Управління психологічною безпекою наукового персоналу в умовах цифрової трансформації - Овчиннікова, Олена Валеріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
У роботі розглянуті питання, пов'язані з можливими загрозами цифрової трансформації для психологічної безпеки персоналу у закладах вищої освіти, науковому апараті, торкаючись даної тематики, ‒ психологічною безпекою і психологічною загрозою, стосовно до сфери освіти. Мета дослідження полягає в оцінці та підвищенні ефективності управління психологічною безпекою в умовах цифрової трансформації персоналу ПрАТ ВНЗ «МАУП» шляхом виявлення загроз та розробки пропозицій на його вдосконалення. Об'єктом дослідження є управління персоналом у Приватному акціонер- ному товаристі Вищий Навчальний Заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом» (далі ПрАТ ВНЗ «МАУП»). Предметом дослідження є управління психологічною безпекою персоналу в умовах цифрової трансформації.
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; психологічна безпека; цифрова трансформація; організація праці персоналу в умовах цифровізації; психологічна безпека персоналу в умовах цифрової трансформації; ПрАТ ВНЗ «МАУП»