Аналіз ефективності реклами послуг підприємства - Зелена, Анастасія Валентинівна; Zelena, A. V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Узагальнено підходи до трактування сутності реклами підприємства. Систематизовано види реклами та здійснено її класифікацію за ключовими ознаками. Узагальнено методичні підходи до аналізу ефективності реклами послуг підприємства. Охарактеризовано сучасний стан фінансово-господарської діяльності ТОВ «Нова Пошта», виявлено її сильні та слабкі сторони. Здійснено оцінку ефективності рекламної діяльності на основі аналізу ключових маркетингових показників. Обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення рекламної політики ТОВ «Нова Пошта». Визначено ефективність пропозицій щодо підвищення ефективності рекламної діяльності ТОВ «Нова Пошта».

The approaches to defining the essence of enterprise advertising have been summarized. The types of advertising have been systematized and classified according to key characteristics. Methodological approaches to analyzing the effectiveness of the company's service advertising have been generalized. The current state of financial and economic activity of Nova Poshta LLC has been described, and its strengths and weaknesses have been identified. The effectiveness of advertising activities has been evaluated based on an analysis of key marketing indicators. Proposals for improving the advertising policy of Nova Poshta LLC have been substantiated/ The effectiveness of the proposed measures to enhance the advertising activities of Nova Poshta LLC has been determined.
Analysis of the Effectiveness of the Company's Service advertising
Керівник: Пустовгар Світлана Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетинг; рекламні послуги; підприємство; маркетингова діяльність; marketing; marketing activities; advertising services; enterprise