Професійна підготовка фахівців з проєктування авторемонтного підприємства автомобілів «ГАЗ-3307» з вдосконаленням технології ремонту карданного валу - Ружин, Андрій Васильович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Проаналізовано сучасний стан професійної підготовки фахівців для авто ремонтних підприємств, зокрема визначено вимоги до компетентностей у галузі проєктування технологічних процесів та ремонту карданних валів. Представлено методику проектування заводу, що спеціалізується на капі тальному ремонті автомобілів ГАЗ-3307 з виробничою програмою 500 капіта льних ремонтів на рік. та вдосконалення слюсарно-механічної дільниці. Вдосконалено технологічний процес ремонту хрестовини карданного ва лу, і складений комплект документів на відновлення, розроблено пристрій для закріплення і базування хрестовини при обробці. Розроблено дидактичний проєкт факультативного заняття на тему «Вдос коналення технології ремонту карданного валу автомобіля «ГАЗ–3307»» для підготовки фахівців з проєктування авторемонтного підприємства. Обґрунтова но ефективні методи, форми та засоби навчання для формування практичних умінь та технологічних навичок здобувачів освіти.
Керівник роботи: Подоляк Олег Степанович, кандидат технічних наук, доцент кафедри машинобудування, транспорту і зварювання Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія»
Keywords: TECHNOLOGY::Engineering mechanics::Mechanical manufacturing engineering; професійна підготовка; пристосування; дидактичний проєкт; карданний вал; трудомісткість; ремонт; проєктування