Зовнішньоторговельні зв’язки регіонів російсько-українського прикордоння - Кулєшова, Г.О. (My University, 2008)
В роботі проаналізовані зовнішньоторговельні зв’язки регіонів російсько-українського прикордоння; визначена залежність між експортно-імпортними операціями регіону.
Keywords: зовнішньоторговельні зв’язки; експорт; імпорт; прикордонний регіон