Мексика у світовому туристичному бізнесі: стан, тенденції, перспективи розвитку (випускна робота магістра) - Ус, І.В. (Харків: ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2009)
Робота присвячена оцінці рівня розвитку та перспективної динаміки туристичної індустрії Мексики, її місця в світовому туристичному бізнесі. Також розглядається методика макроекономічного аналізу туристичної індустрії країни.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: Мексика; туристична індустрія; туристичні ресурси; туристична політика; конкурентоспроможність; дипломна робота