Концептуальний підхід в розробці анімаційних програм у закладі гостинності Hotel&Spa NEMO м.Харків - Чвалова, Тетяна Дмитрівна; Chvalova, T. D. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В роботі пропонується комплексний підхід в розробці концептуальних анімаційних заходів у Hotel&Spa NEMO м.Харків. Визначено, що організація анімаційної діяльності в готельній галузі вимагає уваги до деталей, творчого підходу та використання сучасних ресурсів та можливостей. Доведено, що розвиток анімаційних заходів у готелі потребує системного підходу та постійного вдосконалення для задоволення потреб гостей. Проаналізовано потреби та вподобання цільової аудиторії готелю. Надані рекомендації щодо: розробки унікальної концепції анімаційних програм, що відповідає специфіці готелю; визначення бюджету, враховуючи доступні ресурси; створення довгострокової стратегії розвитку анімаційних заходів, що включає цілі, завдання та методи їх досягнення; збирання відгуків гостей для аналізу їх ефективності для постійного вдосконалення. Впровадження цих рекомендацій допоможе готелю створити високоякісні івенти, що підвищать рівень задоволеності гостей, зміцнять репутацію та сприятимуть його конкурентоспроможності в сфері гостинності.

The paper proposes an integrated approach to the development of conceptual animation events in the Hotel&Spa NEMO in Kharkiv. It has been determined that the organisation of animation activities in the hotel industry requires attention to detail, creativity and the use of modern resources and opportunities. It is proved that the development of animation events in a hotel requires a systematic approach and continuous improvement to meet the needs of guests. The needs and preferences of the target audience of the hotel are analysed. Recommendations are made on: developing a unique concept of animation programmes that meets the specifics of the hotel; determining the budget, taking into account the available resources; creating a long-term strategy for the development of animation events, including goals, objectives and methods for achieving them; collecting guest feedback to analyse their effectiveness for continuous improvement. Implementation of these recommendations will help the hotel to create high quality events that will increase guest satisfaction, strengthen its reputation and contribute to its competitiveness in the hospitality industry.
Conceptual approach to the development of animation programmes in the hospitality establishment Hotel&Spa NEMO in Kharkiv
Керівник: Терешкін Олег Георгійович, доктор технічних наук, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Keywords: SOCIAL SCIENCES; анімація; сервіс; Hotel&Spa NEMO; концепція; гості; індустрія гостинності; ефективність; animation; service; concept; guests; hospitality industry; efficiency