Analytical Reading : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти 2-го курсу факультету іноземних мов - Лобова, Оксана Костянтинівна; Набокова, Ірина Юріївна; Решетняк, Євгенія Сергіївна; Lobova, Oksana; Nabokova, Iryna; Reshetniak, Yevheniia (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Посібник призначений для студентів 2 курсу англійського відділення факультету іноземних мов. Мета посібника полягає в ознайомленні студентів зі зразками класичної англомовної літератури, в розвитку та удосконаленні навичок аналітичного читання. У посібнику представлені вправи лексичного, граматичного та аналітичного спрямування, що мають допомогти студентам розвинути іншомовну компетенцію та набути достатній лексичний запас за темами аналітичного читання, а також за темами граматики («Умовний стан», «Артикль»). Вправи передбачають поглиблену роботу студентів як на заняттях, так і під час самостійного опрацювання матеріалу.

The textbook is intended for 2nd year students of the English department of the School of Foreign Languages. The purpose of the textbook is to acquaint students with classical English literature, and to develop and improve analytical reading skills. The textbook contains lexical, grammatical, and analytical exercises designed to help students develop their foreign language competence and acquire a sufficient vocabulary on the topics of analytical reading, as well as grammar topics (Subjunctive Mood, Article). Exercises involve in-depth work of students both in class and during independent study of the material.
Аналітичне читання : Навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти 2-го курсу факультету іноземних мов
Навчальне видання
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; analytical reading; comprehending; exercises; reading; translating; аналітичне читання; вправи; переклад; розуміння; читання