Модерн, который смеется - Шильман, Михаил Евгеньевич; Шильман, Михайло Євгенович (Xарьков : Харьковский національній университет имени В.Н. Каразина, 2010)
«Стан постмодерну», будучи понад чверть століття чи не найбільш обговорюваною темою, досі залишається теоретично нестабільним об'єктом – частково певною частинкою. Проте, чи не єдиною визначеністю цього стану можна вважати те, що він викликає сміх, відзначаючи тим самим переведення в площину безпосереднього інтересу теми, історично відтіснені на узбіччя філософського дискурсу.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION