Бренд-менеджмент : методичні рекомендації до самостійної роботи та дистанційного навчання здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» - Тєшева, Лариса Василівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Навчально-методичний посібник для самостійної роботи студентів та дистанційного навчання з дисципліни «Бренд-менеджмент» складено для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Надано основні теоретичні положення бренд-менеджменту, розкрита сутність та характеристика особливостей побудови бренду; висвітлено питання стосовно формування особистості бренду. Посібник буде корисним здобувачам, викладачам закладу вищої освіти,керівникам підприємств та менеджерам.
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; методичні рекомендації; бренд-менеджмент; самостійна робота; управління та адміністрування; менеджмен; магістерський рівень вищої освіти; теоретичні положення; побудова бренду; особистость бренду; дистанційне навчання