Феномен веб-манхви: вплив цифрових технологій на створення і споживання коміксів - Кубрак, Валерія Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження. Дослідити як саме нові технології впливають на процеси створення та споживання коміксів на прикладі феномену веб-манхви.
Керівник роботи : Тагліна Юлія Сергіївна, кандидат філософських наук, доцент
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects; вебтун; манхва; комікс; цифровий комікс; цифровізація; веб-манхва