Організаційна культура як фактор управління людськими ресурсами міжнародних компаній : автореферат - Баннікова, К.Б. (Харків, 2018)
Захист відбудеться «_6_» _березня__ 2018 р. о _12-00_ на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.051.15 у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна за адресою: 61022, м. Харків, майдан Свободи, 4, ауд. 2-49.
22.00.04 – спеціальні та галузеві соціології. Мета роботи – виявити особливості організаційної культури сучасних міжнародних компаній і визначити їхній вплив на технології управління людськими ресурсами.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; автореферат дисертації; організаційна культура